Aanbod

Abonnementen

Bloemenabonnement
voor bedrijven.

Geef uw gasten een goede eerste indruk van uw organisatie met een bloemenabonnement van Vinca Bloemen

Een abonnement bespaart u als ondernemer veel tijd. Elke week of elke twee weken wordt een bloemstuk of boeket vervangen, zodat u daar zelf geen tijd aan moet spenderen. Het enige wat moet… dat is genieten van de bloemen!

Een abonnement betekent maatwerk. U bepaald zelf wat ( boeket, bloemstuk, plant of seizoensdecoratie) en wanneer u een ander bloemstuk wenst. Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.

Als bedrijf betaalt u alleen de bloemen, onze vazen en schalen worden gratis in bruikleen gegeven.

En belangrijk voor een bedrijf: wij zorgen voor een correcte en snelle facturatie. Aftrekbare kosten en recuperatie van de BTW maakt dit alles voordelig!

Bloemenabonnement
voor particulieren.

Verwen jezelf of je geliefden met de mooiste creaties

Verwen jezelf en laat je elke keer opnieuw verrassen door onze mooiste creaties. Een boeket, een bloemstuk, een plant, seizoensdecoratie,.. helemaal afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren qua kleur en stijl. U bepaalt zelf hoe vaak (wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks) onze chauffeur bij U op de stoep staat.

 

Een bloemenabonnement is ook een ideale én originele cadeautip waaraan de ontvanger nog maandenlang plezier zal beleven. U kiest zelf de looptijd en de levermomenten (wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks) van het abonnement en wij zorgen voor de rest. Niets dan blije gezichten gegarandeerd.

Interesse?

Indien u meer informatie wilt ontvangen over onze bedrijfsabonnementen dan kunt u steeds contact opnemen. U kunt via het formulier ook direct uw bestelling plaatsen of een aanvraag doen voor een pakket op maat.

    0