About us

Welkom bij Vincabloemen

Zowel voor particulier als professioneel, heeft Vinca Bloemen altijd iets dat perfect past in uw interieur.

There are always flowers for those who want to see them.

Vinca Bloemen behoort tot het topsegment van de Vlaamse bloembinders. De eerste winkel bevindt zich in Boortmeerbeek. De jongste vestiging situeert zich in het hartje van de stad Hasselt.

Bovendien is Vinca Bloemen uitgeroepen tot een van de prestigieuze a-florist shops. Bij een a-florist vakman vindt u de meest uiteenlopende en unieke creaties rond bloem, plant en deco. Als a-florist shop streven wij naar de beste kwaliteit en de beste service voor u als klant.

Bij Vinca Bloemen vindt u de betere boeketten en bloemstukken, maar u kan er ook terecht voor planten en heel wat prachtige decoratie.
Onze slagzin: “Waar bloemen kunst worden”, beschrijft perfect de visie van Vinca Bloemen. 

Dit mag je best letterlijk nemen, want de dagverse snijboeketten zijn oogverblindend. Daarnaast is Vincabloemen trotse verdeler van heel wat topmerken, zoals: Menza, Dutz, PTMD, Woodwick,…
Je kan er tevens ook terecht voor alle gelegenheden. De bruidsboeketten zijn prachtig, maar ook voor de aankleding van andere gelegenheden word je er met plezier geholpen. Ook voor rouwboeketten kun je bij Vincabloemen terecht.

VINCA BLOEMEN BV
Aststraat 5/3190 Boortmeerbeek

016 49 00 98
info@vincabloemen.be
BTWnr. BE0802.835.049.

0