About us

Welkom bij Vincabloemen

Zowel particulier als professioneel, heeft Vincabloemen altijd iets dat perfect past in jouw interieur.

There are always flowers for those who want to see them.

Vincabloemen behoort tot het topsegment van de Vlaamse bloembinders. De eerste winkel bevindt zich in Kampenhout. De jongste vestiging situeert zich in het hartje van de stad Hasselt.

Bovendien is Vinca Bloemen uitgeroepen tot een van de prestigieuze a-florist shops. Bij een a-florist vakman vindt u de meest uiteenlopende en unieke creaties rond bloem, plant en deco. Als a-florist shop streven wij naar de beste kwaliteit en de beste service voor u als klant.

Bij Vincabloemen vind je de betere boeketten en bloemstukken, maar je kan er ook terecht voor planten en heel wat prachtige decoratie.
Waar bloemen kunst worden”, dat is de slagzin van Vincabloemen. 

Dit mag je best letterlijk nemen, want de dagverse snijboeketten zijn oogverblindend. Daarnaast is Vincabloemen trotse verdeler van heel wat topmerken, zoals: Menza, Dutz, Oscar Candles, Woodwick Candles, Yankee Candles, Serax, Gommaire en nog zoveel meer.
Je kan er terecht voor alle gelegenheden. De bruidsboeketten zijn prachtig, maar ook voor de aankleding van andere gelegenheden word je er met plezier geholpen. Ook voor rouwboeketten kun je bij Vincabloemen terecht.

VINCASERVICES BV
Vekestraat 29 unit B9 / 1910 Kampenhout

016 49 00 98
info@vincabloemen.be
BTWnr. BE0477/963/540

0